Tanácsok az öntözőrendszer házilag való telepítéséhez

“Először is azt javaslom, hogy az öntözőrendszer házilag tervezett telepítése előtt tájékozódjon a témában! Ha megtalálja azokat a professzionális ajánlatokat, amelyek minőségi szolgáltatást nyújtanak, akkor mielőtt megkezdi az öntözőrendszer házilag telepítését, már a kezében van egy pontos telepítési terv, az alkatrészek (amelyek pontosan azok, amire szüksége van), valamint a főbb alkatrészek összerakott állapotban. Tudja, hogy milyen eszközökre lesz szüksége ahhoz, hogy elvégezze a munkát, és azt is tudja, hogy ez sikerülni fog. Ha elakad, akkor tudja, hogy kit kell hívni segítségért! Így néz ki egy olyan szolgáltatás, amit mi nyújtunk Önnek az öntözőrendszer házilag történő letelepítéséhez!
Persze jogos a kérdés, hogy mindezt mennyiért? Az alkatrészek árán kívül teljesen ingyenesen! Megdöbbent? Ha igen, ha nem, akkor is így van.
A telepítés megkezdése előtt úgy gondolom, hogy az öntözéstechnikai alkatrészek megismerésével jó elkezdeni a dolgot. Bár az üzletemben ez már megtörtént, amikor elvitte az alkatrészeket, de frissítse fel mindenképpen az emlékezetét. Ehhez talál a weboldalunkon képes ismertetőt és összerakási segédletet is. Ez után a terv alapján tervezze meg azt, hogy mennyi ideig fog tartani a munka. Ne ásson ki csak annyi árkot egyszerre, amennyire feltétlen szüksége van a haladáshoz. Természetesen egy zónavezeték árkát ássa végig, de lehetőleg annyit ásson, amennyit aznap halad. Ennek igazából akkor van értelme, ha több nap is eltelik, miután folytatni tudja a munkát.
Ha ezzel megvan, akkor húzza bele a kellő árkokba a megfelelő zónavezetékeket, amit érdemes szigetelőszalag csíkokkal a végénél megjelölni, hogy ne zavarodjon össze. Szerelje fel a szórófejeket a megfelelő pontokon, majd állítsa be a szinthez azokat. Temesse le az árkokat és ássa meg a szeleposztók helyét. Amikor csatlakoztatta a zónavezetékeket a szelepekbe és rákötötte a vizet, akkor a kábelezéseket is végezze el a vezérlő és az esőérzékelő között. Ha ez megvan, akkor letemetheti az osztóaknát is. Majd próbálja ki a saját maga alkotta öntözőrendszert házilag!