Kismama

Testileg és lelkileg is készüljünk fel a várandósságra

Sokan azt gondolják, hogy a terhességre nem kell és nem is lehet felkészülni, pedig ez azért nem teljesen van így. Hiszen a testünket és a lelkünket is felkészíthetjük, hogy sokkal könnyebben éljük meg ezt az időszakot. Ezért érdemes már a teherbeesés előtt is elkezdeni sportolni és egészségesen táplálkozni, meg megerősödjünk.

Persze a megfelelő vitaminok fogyasztása is nagyon fontos, hiszen így a teherbeesés is sokkal könnyebb lesz. De meglátjuk, hogy a kismama vitaminok között hatalmas a választék, így már a babatervezés első pillanatától, a szoptatás végéig támogathatjuk a szervezetünket. Ami még nagyon fontos, hogy ebben az időszakban igyekezzünk keveset idegeskedni, mert bizony a stressz ránk és a babára is rossz hatással van. De meglátjuk, ha ezekre az apróságokra odafigyelünk, akkor a terhesség minden pillanatát csodásan fogjuk megélni.

Hiszen valóban ez a legszebb dolog a világon, ugyanis egy kis élet növekszik bennünk, aki ha megérkezik hozzánk, akkor minden napunkat befogja aranyozni, és teljesen megváltoztatja az életünket.

Címkék: ,